Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість вирішила показати, як виглядала десять років тому, прийнявши участь у популярному 10 years challenge. Так, артистка зізналася, що подібними кадрами "підставляється під обстріл".

"По хештегу #10yearschallenge зараз вже мільйон публікацій:)) Люди розважаються, публікуючи себе з десятирічною різницею, а я, як висловився мій чоловік, знову подставляюсь під обстріл: «раніше ви були сексуальніше/привабливіше/краще і навіть талановитіше ( от досі не можу розгадати, як талант залежить від розміру щік)» . Можливо, й так! Але чим більше я думаю про те, чому так відбувається в моєму випадку, тим більше переконуюся, що той мій образ десятирічної давності більше пов'язаний з емоціями, що мій глядач відчував, дивлячись те чи інше шоу з моєю участю! Всі шоу були розважальні і веселі, а, значить, і я сприймалася не інакше, як дівчинка-запал! Ніхто ніколи не думав ні про мої відчуття побачивши себе в дзеркалі, нікому не було діла, чим вигляд той був викликаний - я була лише одним з факторів вироблення реакцій на проект! І це теж справедливо! Гнівити Бога не буду - мені дана неймовірна любов кількох поколінь українців!!! Мені посміхаються і обіймають люди на вулицях! Я щаслива людина! Але в цьому нечастому як для себе челенджі я свідомо беру участь, щоб показати всім, кому я подобаюся чи ні - якщо ти робиш над собою гігантську роботу, відсквібуєш свою самооцінку від плінтуса і, нарешті, починаєш ПОДОБАЄТИСЯ СОБІ САМ - ти стаєш НЕВРАЗЛИВИМ до чужої думки про свою зовнішність!", - поділилася мудрістю Єфросиніна. Фолловери ж зізналися, що зараз Маша виглядає набагато молодше і жіночніше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.