Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райський відпочинок разом із сестрою Ганною, вибравши для цього Мальдіви. Так, артистка зробила чергове фото в купальнику, розвалившись на пісочку, і доповнила пост віршиком про себе кохану.

"У королевы - трон,
А у гадюки- яд,
У поездов - метро,
А у меня есть я!

Молодость - у любви,
У тишины - рояль,
У прихожан - раввин,
А у меня есть я.

У Маргариты - муж,
А у Софии - пять...
[Кто присягал кому
сложно порой понять.] У Гульсары - семья,
У Марианны - приз,
А у меня есть я !
Это же - зашибись!!!", - підписала кадр Бузова. Фолловери не пройшли повз: "Курка-гриль", "Додому пора вже занадто загорілася", "Оля, годі засмагати, вже як головешка..", "😂запеклася як китайська качка)))".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.