Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила відпочивати в теплі краї, вибравши для пересування приватний літак. Так, дівчина вирішила похвалитися величезними грудьми, надівши топ з неймовірно глибоким декольте.

"✈️", - лаконічно підписала Квітко. За добу кадр набрав майже 200 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали пускати слину, засипаючи тіло Анастасії компліментами. Були і ті, хто зазначив, що модель вже давно перетворилася на силіконову ляльку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.