Тепер уже колишня дружина відомо українського боксера та тренера шоу "Зважені та щасливі" Вячеслава Узелкова Марина Боржерська вперше розповіла про розлучення після 19 років спільного життя.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на коментарі жінки.

"За цей рік дуже багато різного сталося. Ми зі Славою розійшлися. У нас була міцна сім'я. Не можна пройти через розставання легко, щоб це не відклалося на серце, в душі .. Але на певному етапі ми зрозуміли: нам потрібно рухатися в різних напрямках, йти різними шляхами, тому що обстановка ставала нестерпною для всіх членів сім'ї. Дорослі люди повинні по-дорослому до цього ставитися і розуміти: треба зробити так, щоб всім було комфортно. У такі періоди тобі здається, що все валиться. Неможливо 20 років любові просто взяти і перекреслити, забути. Ні! Завдяки цій любові народжені прекрасні діти, і ось заради них виростають крила. Заради них ти хочеш далі розвиватися, щоб вони добре жили, залишатися для них прикладом, провідником в майбутнє. Тому, дивлячись на наших зі Славою дітей, у мене дійсно ростуть крила", - розповідає Марина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Новий рік жінка зустріла в новому статусі, однак це жодним чином не вплинуло на її амбітні плани щодо майбутнього.

"Почну з себе і буду допомагати іншим. У лютому вирішила запустити Інста-журнал про здоровий спосіб життя, який назву BorzhemSky. Цей журнал в Інстаграме - моя унікальна розробка по тренуваннях, харчуванню і схудненню. Також там з'являться консультації психологів, ендокринологів, акушерів-гінекологів, терапевтів і педіатрів. Вони будуть давати професійні поради в прямих ефірах", - ділиться планами Марина Узелкова.

Вона додає, що з колишнім чоловіком вони залишилися у теплих стосунках та не тримають один на одного зла.

Я щиро бажаю, щоб для Слави ці зміни були на краще. Мені здається, він зараз на піку популярності, у нього все прекрасно, слава Богу, він здоровий. Все найважче, що у нас сталося, в тому числі і проблеми зі здоров'ям, ми з ним пройшли гідно, це залишилося позаду. Мені хочеться, щоб і цю частину ми теж пройшли гідно", - резюмує Марина.

Нагадаємо, знаменита українська зіркова пара Марина і В'ячеслав Узєлкови заявили, що розлучаються. Вони були разом 22 роки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, тренер шоу "Зважені та щасливі" на сторінці в Instagram звернулася до прихильників.

Також Знай.ua писав про те, що В'ячеслав Узєлков також прокоментував новину про своє розлучення і відповів на великий пост Марини Узєлкової в Instagram.