Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньоъ відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка показала, як провела останній день на острові, зізнавшись, що навіть розплакалася.

"Goodbye Maldives! Дякую за прекрасний відпочинок і масу емоцій❤️А вы моя #інстаРодина чекайте на #Vlog і зустрічайте у Києві💋😘 P. S. Ми з Ольгою Юріївною плачемо.плачуть навіть люди з годинником Rolex на руках🤪Це були незабутні веселі Мальдівські вихідні)) Дякую за організацію та добірку готелів! Якщо що ви знаєте куди звертатися! Київ-Хмельницький зустрічай😁😘 ", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Нічо так валізок...", "А чи не замало валіз?", "Ось це більше схоже на правду))) адже стільки вбрань ))", "Половину гардероба хоч встигли одягнути?", "Не звикла подорожувати без нічого😂👍".

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.