У неділю, 3 лютого, стало відомо про смерть російського репера Децла, справжнє ім'я Кирило Толмацький. Артистові було лише 35 років.

Про смерть музиканта повідомив його батько музичний продюсер Олександр. Агент Децла Дмитро Капріелов повідомив, що серце Децла зупинилося через півгодини після концерту в Іжевську.

КИРИЛЛА БОЛЬШЕ НЕТ....

Geplaatst door Alexander Tolmatskiy op Zaterdag 2 februari 2019

В мережі почали з'являтися перші слова співчуття. Так, написала про сина мати музиканта Ірина Толмацька, яка таким чином ще раз підтвердила правдивість даної інформації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Люблю тебе.....1983-2019", - написала Толмацкая в Instagram.

Дружина музиканта Юлія Толмацька також опублікувала пост з сумною новиною.

"Бог забрав улюбленого. RIP", — написала Юлія.

Також слова скорботи написав популярний російський репер Баста.

"Не стало Кирила Толмацького. Висловлюю глибокі співчуття його рідним і близьким. Незалежно від нашого конфлікту і розбіжностей, щиро шкода, що молоді так рано і несвоєчасно йдуть. Це велике нещастя. Світла пам'ять", - пише музикант.

"Кошмарний сон... дайте я досплю", - Богдан Титомир прокоментував смерть Децла.

Раніше повідомлялося, що концертний директор Децла Павло Беленця розповів пресі, що Децл помер після виступу на корпоративі у відомого бізнесмена. Захід було приурочено до ювілею власника автосалону Микити Пантюхина. По закінченню концерту Кирило Тлумацький пішов у гримерку і вже через кілька хвилин відчув себе погано.

За попередньою інформацією у музиканта сталася зупинка серця, і він помер. Але точні відомості будуть опубліковані тільки після експертизи.

Нагадаємо, помер Децл Кирило Тлумацький: стали відомі причини смерті репера. Раніше про смерть артиста повідомив його батько Олександр Тлумацький.

Як повідомляв Знай. ua, репер Децл помер на корпоративі. З'явилися подробиці смерті Децла.

Знай. ua писав, що біографія Децла Кирила Толмацкого: на його піснях виросла сучасна молодь.