Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка довела, що час над нею не владний. Ольга знаходиться у відмінній формі і, здається, знайшла еліксир молодості.

Так, в цей раз Ольга Сумська поділилася з фоловерами фотографією, яку зробила сама десь в гримерці. І, треба сказати, актриса при повному параді. На селфі, яке з'явилося в записі народної артистки, вона постала на огляд публіки в стильному червоному піджаку, під яким видно білу блузку. Волосся Ольги розпущене в красивій укладці, а на її обличчі стриманий акуратний макіяж.

Судячи з підпису до фотографії, селфі було зроблено в гримерці телеканалу "Україна" перед зйомками програми "Без паніки". Так що, в такому вишуканому вбранні і з гарною зачіскою Ольга Сумська сфотографувалася не просто так. Треба сказати, що шанувальники артистки прийшли в захват від її стильного образу. Деякі користувачі запідозрили, що Сумська знайшла еліксир молодості, адже їй вже за 50, але виглядає вона просто приголомшливо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуже красива", "Прекрасна мила ніжність", "Ви дуже талановита актриса", "Вітаю вас", "Красуня", "Шикарна як завжди, радий, що знайомий з таким професіоналом своєї справи, захоплююся що знайомий з Ольгою Сумською", "Красуня наша", "Оля, Ви красуня в будь-якому образі", "Приклад для багатьох, еталон жіночності і неймовірної краси", "Ви неймовірно чарівна", "Гарна, наче квітка", "Олечка, Ви як завжди прекрасні і дуже красива. А волосся і колір волосся просто шикарні", "Приклад для багатьох жінок", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.