Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість вирушила в Нью-Йорк, похвалившись новеньким стильним образом. Так, артистка позувала у світлих джинсах, масивній синій курточці і білосніжних кросівках, залишивши шанувальників у захваті.

"Дивовижне місто NY . Ми знову разом 💙", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Ваааау😍🔥😍🔥😍🔥🔥Найкраща😍😍😍❤️❤️❤️❤️", "Оу, всі на морях на островах, а тут такий сірий пейзаж) аж несподівано))", "Яка ж ти все-таки модна та крута😍😘💋❤️😍❤️😘❤️❤️😘❤️", "Ти дууууже красива😍😘👏".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.