Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка вже повернулася додому в Київ, однак продовжує викладати масу розкішних кадрів. Леся вирішила пожартувати над шанувальниками, похвалившись "дачею" на острові.

"На дачі😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Пальму посадила🌴Все!Вважай дачною ділянкою обзавелася😉Тепер треба багато працювати,шоб їздити і поливати😂", "Леся! Та не так то вже і багато танцювали, щоб вже так довго відпочивати!", "Відразу видно,тільки огірки прополола і сіла відпочити в тіні😃😃", "Ох Лесічка,яка у Вас мила дача ,квіточки садите?картоплю копаєте?".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.