Євробачення в цьому році пройде в Ізраїлі. Щоб потрапити на шоу, українським музикантам слід подолати півфінал і фінал національного відбору, перший з яких відбудеться вже 9 лютого, про що повідомляє BBC.

Brunettes Shoot Blondes

Інді-рок-гурт створений у Кривому Розі на початку 2010-го, але популярність здобув в 2014-му, після виходу кліпу "Knock Knock". У нацвідборі беруть участь вдруге, перед цим, у 2016, перемогу здобула Джамала.

Виконавці прославилися своїми оригінальними відео, та для виступу на Євробаченні підготували сюрприз. Як розповіли самі музиканти, вони перетворили рояль 19 століття на мульти-інструмент: в його корпусі розмістили віолончель, скрипку та перкусію, всього 20 різних інструментів.

YUKO

Група з'явилася в 2016 році, коли Юля Юріна та Стас Корольов зустрілися на шоу "Голос Країни". Робити музику вони стали за порадою Івана Дорна. На конкурсі вони представлять пісню GALYNA GULIALA.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Музиканти заявили: "Наші живі виступи - це наша фішка. Ось побачите, нудно не буде". Також вони стверджують, що не потребують особливих декораціях, щоб додати сенсу до власного виступу.

LETAY

LETAY - це сольний проект музиканта Іллі Рєзнікова з Харкова. В цьому році музикант випробовує долю вдруге. На сцені він виконає пісню "Мила", яку присвятив своїй дружині.

"Хочеться нарешті навчитися цінувати моменти, які ми проводимо разом, і не боятися майбутнього, не боятися мріяти", - розповів виконавець.

MARUV

MARUV - вона ж Анна Корсун - стверджує, що "точно знає, як зробити пісню, яка змусить танцювати і плакати мільйони, і що таке сучасна музика, як виглядає яскраве шоу".

Для Ганни Корсун ця спроба стане третьою. Три роки тому вона в складі групи The Pringlez брала участь у півфіналі відбору. У минулому році спробувала знову, але не зуміла навіть пройти кастинг. На цей раз вона відправиться на шоу замість TAYANNA, яка відмовилася від участі.

VERA KEKELIA

VERA KEKELIA на сцену вийшла ще в шкільні роки, і з тих пір брала участь у різних конкурсах. Протягом п'яти років вона співала у складі групи "А. Р. М. І. Я.".

У нацвідборі "Євробачення" артистка буде виступати з піснею "Wow", яку написала разом зі своїм чоловіком.

The Hypnotunez

Винницькая група з'явилася в 2013 році. Музиканти грають у стилі, який називають "джаз-панк" і "свінгкор", і самі себе називають "брудними джазовими щурами". Вони підготували пісню "Hey", яку вважають "альтернативою українському шоу-бізнесу".

ЦеШо

У 2017 році п'ятеро однокласників театрального університету познайомилися з Владом Троїцьким, який допоміг у створенні проекту.

Для нацвідбору Євробачення "ЦеШо" підготував пісню "Hate", яка, як запевняють музиканти, багатьох здивує: "Наша пісня досить провокаційна, тому сама по собі вже є певною "несподіванкою" для формату Євробачення".

Bahroma

Bahroma - київський колектив, створений у 2009 році. У нацвідборі музиканти будуть брати участь вдруге: у 2011 вони пройшли у фінал конкурсу, але тоді перемогу отримала Міка Ньютон. Для Євробачення вони підготували пісню "Назавжди-Назавжди", при цьому своє звучання учасники називають поєднанням гітарної музики з електронною.

Режисером-постановником номера групи стане Анатолій Сачівко, який до цього зробив кліп Джамали на пісню "1944", з якою співачка в 2016 році перемогла на Євробаченні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий актор Деніел Редкліфф через 18 років розкрив секрет зйомок картини "Гаррі Поттер".

Як повідомляв портал "Знай.uа": Волочкова з'явилася вже без компанії Джигурди, записавши сольну пісню, що порадувало фанатів балерини.

Також "Знай.uа" писав, що Ані Лорак показала фанатам в Instagram уривок зі свого нового шоу.