Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій в цьому році виповниться 49 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала фотографію, якою похвалилася зйомками у фільмі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі британської моделі, вона постала на огляд публіки в дуже пікантному образі. Як видно, знімок був зроблений в оточенні дзеркал, так що здається, що модель у них потопає. Для яскравої фотосесії Наомі Кемпбелл одягла чорну мереживну сукню оригінального фасону з пікантним верхом і подолом з візерунком. Як відомо, нещодавно модель кардинально змінила зачіску – тепер у неї на голові копиця пишних кучерів, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Наомі Кемпбелл розповіла про вечірку, яку відвідала. "Спасибі Харві і Крісу за прекрасний вечір, святкування #EquinoxHotels і нашого фільму з @nick_knight @showstudio. Я не можу дочекатися, щоб залишитися", - написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого фото Наомі Кемпбелл і почали активно обговорювати. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають зірку компліментами, а деякі радять моделі бути скромнішою, адже їй вже майже 50 років.

"Люблю тебе, моя королева", "Красива", "Прекрасний образ", "Чудово, хотілося б, щоб я був там", "Прекрасна леді", "Твоя шкіра ідеальна", "Так, це красиво", "Королева, ти світишся", "Вона чудова з цією зачіскою", "Чудова міс Наомі", "Гарна, моя королева", "Це досить добре. Насправді я думаю, що ваші останні фотографії дійсно хороші. Я буду чекати вашого наступного фото", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл вивалила груди перед дітьми.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.