Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя у мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками зворушливою історією своєї любові, яка почалася саме 14 лютого – у День святого Валентина.

На своїй сторінці в мережі Ольга Сумська опублікувала кілька старих чорно-білих фотографій, на яких вона зображена разом зі своїм чоловіком – теж актором – Віталієм Борисюком. Також в публікації присутні кольорові більш нові фото подружжя. У підписі до фотографій Ольга розповіла, як все починалося.

"Історія кохання народилася саме в День св. Валентина 91 року, коли свято тільки прийшло до нас. Вранці, 14 лютого, перед репетицією я знайшла на своєму столику в гримерці шоколадне серце, а в ньому записка... "Приходь завтра до мене, я з'їм тебе, як ти цей шоколад"… і все, я зрозуміла, що закохалася! Це фото з першого в Україні мюзиклу «Кандид», де ми з @vitaliyborysyuk грали закоханих, Кандида та Кунегунду! Там все і почалося, під час репетицій. Ну а далі ви все знаєте. Пишіть свої історії кохання, друзі! Зі святом!", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Треба сказати, що шанувальники артистки прийшли в захват від фото та історії, а деякі мало не розплакалися від розчулення. Артистку засипають компліментами, побажаннями та привітаннями в коментарях. "Ольга, ваша краса непідвладна часу, ви прекрасні", "Які ви красиві", "Оля, з Днем закоханих. Щастя тобі, творчих успіхів", "Любові, щастя і добра!", "Ви такі класні", "Ольга, Ви дуже цікава жінка!", "Вами захоплююся, і бажаю величезного щастя і красивого кохання", "Ви королева", "Шикарні! Обожнюю вас! Зі святом Кохання!", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.