Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви, однак відразу по приїзду додому повідомила про розрив стосунків з коханим чоловіком напередодні весілля. Так, артистка не довго сумувала і знову поїхала кататися по світу, вибравши для відпустки Берлін.

"Прекрасний центр😊", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Як завжди ти шикарна)))))))))))🔥🔥🔥😍😍❤️", "З кожним днем все красивіше і красивіше!!!😉👍", "Все личить..... хоч валянки.....", "Лесь, німця окрути якого-небудь.. 😁", "Важлива пам'ятка архітектури в червоному! 👍👍👍".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще