Відомій російській співачці Аллі Пугачовій провели термінову операцію у Москві. На даний момент її життю нічого не загрожує.

У четвер, 21 лютого, російські ЗМІ поширили інформацію про те, що 69-річна Алла Пугачова перенесла операцію в Москві в інституті Вишневського через проблеми з серцем.

Згідно з повідомленнями, Примадонну госпіталізували зі скаргами на гострий біль в грудях. Після обстеження медики прийняли рішення про операційне втручання. Лікарі з'ясували, що у співачки порушення серцевого ритму.

Операцію, згідно з інформацією російських видань, робив провідний хірург інституту, фахівець зі світовим ім'ям академік Баграт Алекян.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У той же час, у Пугачової всі дані про госпіталізацію і операцію категорично спростовують, називаючи цю інформацію вигадкою журналістів.

Зокрема, російський "5 канал" передає, що директор співачки Катерина Чупракова заявила, що ні в яких клініках Алла Пугачова не була, а просто "їздила по справах". І взагалі відчуває себе прекрасно.

Однак, стан здоров'я легенди російської та радянської естради викликає масу запитань у багатомільйонної армії шанувальників Примадонни. Тим більше, поживи для чуток з'являється все більше. Так, гості шоу Філіпа Кіркорова в Москві, де була присутня Алла Борисівна, звернули увагу на відсторонену поведінку і хитку ходу Пугачової. А під час зйомок програми в честь ювілею Ігоря Ніколаєва, співачка і зовсім в екстреному порядку покинула студію через різке погіршення самопочуття.

Нагадаємо, шанувальники Примадонни російської естради всерйоз стурбувались зовнішнім виглядом співачки після того, як побачили її на прем'єрі фільму "Пілігрим" разом із чоловіком Максимом Галкіним.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Пугачова розповіла про свою хворобу

Також Знай.ua писав, що Пугачова не прийшла на похорон Децла: не знайшла сил побачити "свого хлопчика" в труні.