Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним стилем перед зйомками одного з шоу. Так, артистка приміряла на себе облягаючий спортивний костюм і туфлі на підборах, зазначивши, що головне "щоб костюмчик сидів".

"Що таке стиль для вас? Для мене - щоб «костюмчик сидів» 👌 забігла по дорозі, благо в центрі , й день удався😉 так ще й туфлі! А взуття, як відомо, багато не буває! 😍😍😍", - поділилася радістю Бузова. Фолловери взялися критикувати: ""Ікона стилю😂"", "Це стиль, напевно, тільки Олі зрозумілий. Скоро всі підлітки на її концерти так ходити будуть 😁😁😁.", "М-да, ні стилю, ні мізків😂", "Ну дуже поєднується - туфельки на підборах, і спортивний костюмчик... Несмак.", "Ще лишилося шкарпетки одягти і в них штанці заправити. Супер! У спортивному костюмі і на підборах.. Ви перевершили себе.".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.