Нещодавно стало відомо про те, що скандальний вокаліст гурту "Ленінград" Сергій Шнуров став членом ради комітету Держдуми з культури другого скликання.

Олена Ямпольська - голова комітету нижньої палати - написала про це у себе на сторінці в Facebook. Також вона зазначила, що цю посаду Шнуров отримав невипадково.

Один із журналістів під час виступу Ямпольскої спитав, чи можуть такі люди як Сергій Шнуров бути представниками молодіжної культури, на що вона відповіла згодою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Міністр заявила, що голове для людини - щоб вона широко мислила і щоб їй було що сказати. Також вона розповіла, що нещодавно вступила в римований діалог і їй подобається творчість Сергія Шнурова, особливо жанр "зранку в інеті, ввечері в куплеті", який він для себе обрав. Ямпольська вважає ідею перспективною.

Юрій Лоза прокоментував призначення радником Сергія Шнурова як: "Досі нічого гарного не зробив і вже не зробить".

Раніше ми писали, що український гурт фіналістів Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" Freedom-jazz girls band відмовилися представляти Україну цьогоріч в Ізраїлі. Про це артисти повідомили на своїй сторінці в Facebook.

Представники гурту повідомили також, що вони зараз перебувають на стадії підписання контракту з европейським промоутером і ведуть перемовини про концертні тури на найближчий час.

Нагадаємо, що співачка MARUV після тривалих дискусій відмовилася представляти Україну на Євробаченні 2019. Звісно, фанати сприйняли це негативно, захищаючи артистку. Підключилися швидко і російські ЗМІ, які активно почали тиражувати нісенітниці, типу "Україна задавила талановитого артиста". Хоча це був виключно її вибір.

Як повідомляв "Знай.ua": СТБ розповів, як Maruv потрапила в Нацвідбір на Євробачення 2019: у всьому винна влада.

Також "Знай.ua" писав, що у Гройсмана розповіли, хто отримає найбільшу доплату до пенсій: всього дві умови.