Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай, сніжному Буковелі, райських Мальдів і Берліна знову вирушила в Карпати. Так, артистка похвалилася яскравим кадром, сидячи на капоті помаранчевого позашляховика. Леся зізналася, що перебуває у дорозі день і ніч.

"Allroad.... all day, all night😁", - лаконічно подисала кадр Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "А машину слабо помити?????", "На брудну машину, в нових штанях... Ой йо йой бачила б мама не тільки за шапку вуха надерла б....😂", ""Богинядрайва", а потім попа брудна))) 😁😁😁", "А штани повимазувала... прийдеш додому то мамка вже точно дасть😃😃😃", "Леся!Забрудниш штани!".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.