Пристрастні навколо Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2019" не вщухають. Україна вже офіційно відмовилася від участі цьогоріч. Один з членів журі Євген Філатов прокоментував ситуацію та визнав, що в 2016 році його група виступила в російському Краснодарі.

Про це Філатов написав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ссаунд-продюсер груп ONUKA і The Elephants Євген Філатов (The Maneken) назвав "повною ж ... ой" те, що зараз відбувається в контексті українського Нацвідбору Євробачення.

"У своїй оцінці, як і в чесності голосування глядачів, я рішуче впевнений, а все, що відбувається зараз в контексті конкурсу, прошу вибачення за тавтологію думки, але це - повна жопа", - написав музикант.

Також він підтвердив інформацію про те, що The Maneken в 2016 році виступав в Краснодарі, РФ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"В останні дні на деяких сайтах з'явилися обговорення виступу The Maneken в Краснодарі в 2016 році. Так, воно було і ми цього не приховували. У цьому ключі мені хотілося б нагадати, наша група була створена в 2007 році, і в неї входили музиканти з Росії та України. Три роки тому ми відмовилися повністю від гастрольної діяльності на території РФ", - зазначив Філатов.

Варто зазначити, що шанувальники переможниці Національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2019" Maruv, яка відмовилася від участі в конкурсі, створили на сайті Сhange.org петицію з вимогою дозволити виконавиці виступати на цьому конкурсі.

Петиція була адресована Європейській мовній спілці (EBU), який виступає організатором "Євробачення-2019". Створили цю петицію 25 лютого, і за станом на 13:00 26 лютого, підписи під нею поставили більше тисячі людей.

Нагадаємо, що Сергій Лазарєв закрутив роман із Лорак перед поїздкою на Євробачення 2019.

Як повідомляв "Знай.ua", Іван Дорн підтримав MARUV на Євробаченні 2019: давно не чули і ось знову "нє постеснялся".

Також "Знай.ua"писав, що Притула пояснив, чому MARUV не їде на Євробачення 2019.