Співачка Оля Полякова заявила, що поїде на пісенний конкурс Євробачення-2019 від України. Про це передає Clutch.

Навколо Нацвідбору на Євробачення 2019 в цьому році розгорівся неабиякий скандал. Переможниця глядацького голосування MARUV відмовилася представляти Україну через дивні вимоги в контракті від НТКУ. Потім своїм шансом відмовилися скористатися Freedom jazz і KAZKA. Закінчилося все тим, що Україна не буде представлена в Тель-Авіві.

MARUV
MARUV

Після цього користувачам залишалося тільки жартувати. Вони погрожували відправити на конкурс Поплавського чи Зіброва. Своє бажання підкорити європейців висловив і член журі, відомий як Вєрка Сердючка.

У п'ятницю, 1 березня, з'явився ще один кандидат в особі Олі Полякової. Суперблондинка опублікувала у своєму профілі в Instagram провокаційний пост.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Одного разу ти запитаєш мене, "Хто поїде на Євробачення?" і я відповім: "ніхто", і ти заснеш спокійно, так і не дізнавшись, що на Євробачення поїду я", — написала співачка.

Очевидно, що Полякова у черговий раз продемонструвала своє розкішне почуття гумору, але фанати сприйняли заяву серйозно і почали писати, що знаменита блондинка обов'язково виграє конкурс.

"Супер звичайно якщо поїдете ви - перемога точно буде знову за Україною!!!!", "Чудова ідея", "Оля, врятуйте країну. Благаю!!!", "Нікого не слухайте, ви засяєте в Європі яскравіше Сердючки. Ви найкраща", "Європа зійде з розуму від захоплення", "Цілком підтримую таку ідею, сподіваємося і чекає на вашу заявку!!! Не буде соромно дивитися Євробачення, знаючи, що ти будеш представляти Україну", — пишуть у коментарях.

Нагадаємо, вагітна Каменських закрутила роман з одруженим актором Кварталу 95.

Раніше Знай.uа повідомляв, Даша Астаф'єва завалила Instagram еротичними фото.

Також Знай.uа писав, Потап визнав роман з Каменських, Полякова падає від сміху.