Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість в Сторіс похвалилася селфі в дзеркалі з переможницею українського Нацвідбору на Євробачення-2019 MARUV. Так, артистки, влаштувавши собі спа-день і залишившись лише в рушниках, танцювали під пісню Siren Song, з якою MARUV повинна була представляти Україну.

Варто відзначити, що Нікітюк пильно стежила за Нацвідбором на Євробачення і залишилася незадоволена остаточними результатами. MARUV також не буде представляти Україну, адже не прийшла до загальної угоди з НОТУ. Згідно з договором, артистка повинна була припинити концерти по Росії, але інші пункти здалися знаменитості дуже важкими і "чинили на неї тиск".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.