Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість зворушила фанатів, зробивши трепетне селфі з мамою Катериною. Так, артистка ніжно привітала найріднішу жінку з днем народження, позуючи на тлі заходу сонця.

"Мамусю...моя люба КЕТ😊Кетрін😍Happy Birthday!!! Бережіть своїх мам❤️P. S. Ох і пачка в мене на фото🤣", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Дві квіточки", "Я думала подружка.Мама молодець добре виглядає, так тримати", "Ви так схожі з мамою) це круто)", "Матусю з Днем Народження!💐💐💐 Ви красуні і схожі💖💖💖", "Та ви як дві краплі води 😍 З днем Народження ❤️".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.