Вільно поспілкуватись солов'їною можна із деякими голлівудськими зірками. Все тому, що вони мають українське коріння.

Стівен Спілберг

Дідусі талановитого американського режисера були українцями. Один з Одеси, інший – з невеличкого села поблизу Кам'янця-Подільського. Стівен володіє українською, бо вона з дитинства була на слуху. А ще зізнається, що іноді любить поласувати українським борщем.

Кетрін Віннік

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кетрін, яку насправді звати Катерина Винницька, стала всесвітньо знаменитою завдяки головній ролі у телесеріалі Вікінги. Акторка росла в сім'ї представників української діаспори в Канаді. Кетрін до 8 років спілкувалася виключно українською, тому й зараз чудово нею володіє.

Міла Йовович

Відома актриса і модель - родом із Києва. Коли дівчинці було 5 років, родина емігрувала до США. Незважаючи на життєві обставини, Міла не забуває про своє коріння. Близько до серця сприймає усе, що зараз відбувається в Україні, використовує національні мотиви у колекціях одягу, а також співає українські пісні.

Міла Куніс

Ще одна відома актриса, яка точно знає українську мову. Народилася і виросла Міла у Чернівцях, але коли їй було 7, родина виїхала до Лос-Анджелеса. У 2017 році, разом зі своїм чоловіком, відомим Голлівудським актором Ештоном Кутчером, зірка відвідала рідне місто. Але, за словами Міли, у квартиру, де вона проживала до переїзду в Америку, її не пустили.

Ольга Куриленко

Українка зіграла дівчину Джеймса Бонда. Ольга родом із Бердянська, але у 16 років разом із мамою переїхала до Парижа, де працювала моделлю. Згодом після мождельної, Ольга вирішила розпочати акторську кар'єру. Сьогодні на її рахунку десятки голлівудських блокбастерів. Один тільки Квант милосердя чого вартий.

Нагадаємо, найгарячіша голлівудська красуня виходить заміж: одне "так" розбило тисячі чоловічих сердець.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Невгамовна Монро видала секрет ідеальної фігури: буде складно, але ви впораєтеся.

Також Знай.ua" писав про те, що Опра Вінфрі взяла інтерв'ю у жертв Майкла Джексона: за мовчання батькам щедро платили.