Відому російську співачку Юлію Началову під'єднали до апарату життєдіяльності. Нещодавно вона потрапила до реанімації, але її стан значно погіршився.

Цю інформацію підтвердив її піар-агент Ганна Ісаєва. Він зазначив, що вона дійсно почуває себе погано.

"Стан Юлії оцінюється як важкий. Трагедія у родині. Ми всі хочемо, щоб вона скоріше видужала. Ми всі про це молимося. Нам дуже важко", - сказала Ісаєва.

Юлія Началова хворіла на подагру. У неї раптом високо підскочив рівень цукру в крові, тому співачку госпіталізували. У лікарні з нею перебувають батьки.

"Вона не приходить до тями, знаходиться в стані сну, з якого поки її не виводять. У Юлії були батьки — більше нікого не пускають. Зараз ніяких медичних втручань не буде, життєдіяльність організму підтримують. Єдине серйозне побоювання медиків — наявний ризик набряку легенів ", - додала Ісаєва.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Юлія Началова

Прес-служба співачки вирішила заспокоїти фанатів і заявила, що Юлія проходила обстеження у Римі. Вона вирішила скористатися тимчасовим затишшям під час зйомок масштабного шоу. Вона продовжує планові огляди у російських лікарів.

"У зв'язку з цим, на днях, вона пройшла обстеження у відомого доктора в Римі. Крім того, як будь-яка сучасна людина, вона підтримує свій організм, особливо у весняний період. Зараз, після великих фізичних навантажень, отриманих в результаті тривалих зйомок (і носіння підборів) Юлія потрапила в невелику прикрість – вона стерла ногу. У результаті їй знадобилися лікування, відпочинок і підтримка тонусу", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Вважають, що артистка стала почуватися зле на фоні судових розглядів співачки з екс-обранцем, хокеїстом Олександром Фроловим. Близько п'яти років Началова та Фролов проживали у чотирикімнатній квартирі виконавиці, яка дісталася їй від екс-чоловіка Євгенія Алдоніна.

Фролов хотів викупити частину квартири у Началової та нібито віддав їй долю у розмірі 20 мільйонів. Однак за рік пара розійшлася, і тепер Юлія говорить, що Фролов їй грошей не давав, тож апартаменти належать тільки їй.

Нагадаємо, що відома співачка нарешті подолала онкологію і показала новонародженого.

Як повідомляв "Знай.ua", трагічно загинув зірка культового серіалу: на його творчості виросло ціле покоління

Також "Знай.ua" писав, що народну артистку України терміново госпіталізували.