Донька зірки студії "Квартал 95" і засновниці Жіночого Кварталу" Олени Кравець, Маша, частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Дівчина часто подорожує і старанно займається танцями в школі-студії "Тодес", проте рідко з'являється на світських заходах разом з мамою. Нещодавно Марія вирушила до Відня, звідки вже встигла виставити масу кадрів. Тільки помилуйтеся на дорослу красуню! Здається, ніби дівчинка стає справжньою копією Олени.

"sun kisses🌞", - підписала останній кадр Кравець. Фолловери залишилися в захваті: "Твоя посмішка – промінчик сонця!", "Капець, з мамою прям одне обличчя)", "Яка ти красива 😻😻😻🔥", "Дуже схожа на свою красиву маму💐", "Сонечко 😻".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще