Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час вже встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай Берліні та Єгипті, але вже повернулася в Київ і одразу ж оголосила фанатам відмінну новину. Так, артистка зізналася, що продюсери знову затвердили її ведучою популярного шоу "Хто проти блондинок". Також Леся заінтригувала букетом квітів і похвалилася кардинальною зміною іміджу: коротке світле волосся ведуча змінила на довгі кучеряві локони.

"чи Є у мене новини? Так;) є ... завтра стартує зйомка нового сезону «Хто проти Блондинок» і я дуже рада що продюсери знову затвердили ведучою Лесю Індіанівну😁а знаєте чому?Бо я ж блондинка😆😆😆все просто! Чекаєте на новий сезон???", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся ви стали ще гарнішою,вам личить така зачіска👍😘", "Не впізнати. ❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "Леся,тобі дуже пасує довге волосся!", "Голлівудська посмішка 😁", "Дуже гарне волосся і особливо його колір! 😍".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.