На днях відбулися похорони відомої російської співачки Юлії Началової. І навколо цієї події вже помітили містичні знаки.

Про незвичайну подію на могилі Началовой повідомили охоронці Троєкуровського кладовища в Москві. Вони розповіла, що після похорону на могилі з'явилася чорно-біла кішка.

Тварину вважають "господинею кладовища" і співробітники бачать її рідко, так як кішка рідко виходить до людей.

Охоронці зізналися, що у них на кладовищі існує повір'я, за яким, якщо ця кішка приходить "зустрічати" тільки що поховану людину, то це добрий знак.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Отже, душа у людини була чиста", – відзначили сторожа.

Російська співачка Юлія Началова померла в лікарні 16 березня. Імовірно від зараження крові. У артистки залишилася дочка Віра від шлюбу з футболістом Євгеном Алдоніним. Жінку під оплески і крики "браво" проводили в останню путь 21 березня.

Раніше повідомлялося, що відразу ж після смерті Юлії Началовой її шанувальники взялися обговорювати з ким залишиться жити її 12-річна дочка.

Відзначається, що досить довго шанувальники були впевнені, що дочка співачки буде жити разом з батьком Євгеном Алдоніним. Проте в день похорону артистки її піар-менеджер впевнено спростувала ці припущення, зазначивши, що Віра залишається з бабусею і дідусем.

За словами помічниці і давньої подруги Юлії, це рішення було прийнято, виходячи з інтересів дитини, адже бабуся допомагає їй з навчанням, в той час як батько весь час зайнятий.

Нагадаємо, на могилі Началовой влаштували страшний скандал. Дмитро Борисов потрапив в гей-скандал через Началовой.

Як повідомляв Знай. ua, Нічлава перед самою смертю розповіла про третьому шлюбі. Нічлава перед самою смертю розповіла про третьому шлюбі.

Знай. ua писав, що шанувальників шокувало те, ким насправді була покійна співачка. Після смерті Юлії Началовой в мережі стали з'являтися невідомі факти з її біографії.