Наташу Корольову звинуватили в "танцях на кістках" Юлії Началової через нове відео, повідомляє Politeka.

Відома співачка Наташа Корольова взяла в облогу своїх фолловерів у соціальній мережі Instagram, які звинуватила її в "танці на кістках", яка померла 16 березня співачки Юлії Началової.

Шанувальникам геть не сподобалося відео, яке виклала Королева, з презентацією нової пісні "Кандидат". На ньому вони з подругами в машині співають цю пісню, вночі того дня, коли ховали Началову. До речі, на похорон Корольова прийти не змогла.

"Сподіваюся, це не з похорону так їдете…", "Ніколи в вашому шоу-бізнесі не буде щирості, все награне, все напоказ, а де ж етика", "Дивно, вчора плакала, сьогодні таке відео!" - написали передплатники.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Співачка надіслала одну і ту ж відповідь всім активним коментаторам: "Так, святоші і прокурори-обвинувачі! Ви також вирішили мене повчити приличию з своїх закритих акаунтів? Пішли геть з мого будинку! І не турбуйте своїми брудними мовами душу світлою, доброю, веселою дівчинки Юлі!"

Варто додати, що пару років тому Юлія Началова виконувала дуетом з Наташею Корольовою пісню "Біла бузок".

Наташа Корольова - не єдина з артистів, кого дорікнули рано почався "радощі" після похорону Началової.

Філіп Кіркоров в один і той же день був змушений провести в останню дорогу колегу по сцені Юлію Началову і радувати публіку так ніби нічого не сталося в Державному Кремлівському Палаці, отримуючи премію "Співак року".

Нагадаємо: ніяка не Юлія Началова - співачка все життя видавала себе за іншу людину.

Як повідомляв Знай. ua, Началоава перед самою смертю розповіла про третій шлюб. Нічлава перед самою смертю розповіла про третьому шлюбі.

Знай. ua писав, що шанувальників шокувало те, ким насправді була покійна співачка. Після смерті Юлії Началовой в мережі стали з'являтися невідомі факти з її біографії.