Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість позувала в дуже стильному вбранні, примружившись від яскравого сонечка. Так, артистка приміряла світлі широкі джинси, довге пальто кольору какао, коротенький топ і масивні кросівки Gucci, доповнивши образ прозорими рукавичками і коричневою сумочкою.

"#dodoeveryday", - лаконічно підписала Дорофєєва, ставлячи цей хештег під щоденними новими образами. Фолловери залишилися в захваті: "Ааа яке поєднання кольорів😻🔥", "💯💯💯Яка ти гарна ‼️‼️‼️😍😍😍", "Як можна бути такою стильною?!😍🔥", "Найсонячніша ❤", "Супер!!! Тільки я не зрозумів, шия болить чи вкусило щось)))", "Виглядаєте, ну просто бомбезно🔥".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.