Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася відзначати день народження мами, вибравши для подорожі з найріднішою жінкою сонячну Барселону. Так, артистка похвалилася фігурою, вийшовши на засклений балкон у шовковій піжамі, але шанувальники вирішили, що це перебір.

"Коли ранок дуже добрий☀️☀️☀️ Ми гуляти 😻", - поділилася радістю Бузова. Фолловери взялися коментувати: "А навіщо себе в нижній білизні показувати?", "Голову пора-б і помити а то з цією зачіскою ще з Москви приїхала ...", "пора Народжувати, досить гнутися, набридло дивитися одне і теж", "В такому вигляді гуляти!??????😝😂😂😂 Та ти ризикова баба🤪🤣🤣🤣", "Ольга нічого особистого, але ви без макіяжу, страшненька!".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.