Дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. У коментарях до постів Альбіну часто називають розлучницею за те, що вона нібито поцупила з сім'ї Меладзе, але вона не звертає уваги на такі закиди і продовжує радувати шанувальників новими фото. Так, цього разу артистка здивувала фанатів знімком, на якому позує без спідньої білизни.

На фотографії, яка з'явилася в записі Альбіни Джанабаєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для зйомок артистка наділа білосніжний костюм, який складається з вузьких штанів і піджака, під яким не видно білизни. Однак, голі груди під розкритим піджаком прикривають квіти, і не які-небудь, а довгі стреліції оранжевого забарвлення. Альбіна на фото стоїть в куточку біля вікна, в яке впирається однією рукою, а другою вона торкається стіни. Її волосся зібране ззаду таким чином, що може здатися, ніби вона зробила каре, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фото, яке було опубліковано в останній день березня, Альбіна Джанабаєва написала: "Останній день березня 2019. А ви вже прибрали подалі зимові речі? Вже хочеться яскравого, світлого, легкого. І люди тепер посміхатися стануть частіше. #31 березня". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Павлівській Слободі. Така публікація не залишилася без уваги фанатів зірки, шанувальники почали активно обговорювати її стильний образ, засипаючи компліментами. А ось деякі вважають, що Джанабаєвій варто бути скромнішою, адже через кілька днів їй виповниться 40 років.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, екс-"ВІА грі" Альбіною Джанабаєвій пригадали її низький вчинок. Артистка опублікувала нове фото стильному образі, і якщо одні засипали її компліментами у коментарях, то інші нагадали співачці, що вона поцупила з родини Валерія Меладзе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.