Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася серією оголених кадрів з ванної. Так, артистка позувала абсолютно голою, примірявши на одному зі знімків вуса з піни і зізналася, що збирається їх відрощувати. Шанувальники ж розділилися на два табори, проте більшість все ж відзначили, що Лесі личить мужня рослинність.

"1 або 2 ???
Голосуйте😁якщо 2... відрощую І ходжу завтра цілий день😂", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз і прийнялися коментувати: "Леся, навіщо губи обколола?", "Блін, з вусами канєшно красиво😂👍", "Павло Зібров ??? Це ти ?))", "Яка гарна🔥🔥🔥", "Вусики таки еротичні!!!", "З вусами звичайно краще! Що за питання 🤣".

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.