Син відомого шоумена Сергія Звєрєва шукає матеріальної підтримки. 26-річний нащадок зірки прийшов до студії ток-шоу "Прямий ефір", щоб поділитися своїми проблемами і попросити допомоги у прийомного батька.

Сергій Звєрєв – молодший зізнався, що в його житті почалася чорна смуга. Юнак серйозно захворів і йому потрібна кваліфікована медична допомога.

"У мене проблеми зі здоров'ям, з легенями. Я почав прокидатися з ядухою. Була у мене астма, але потім вона перейшла в інше русло. Я хочу перевіритися у московських приватних клініках. Я боюся засинати, бо я не прокинуся", – сказав Звєрєв-молодший.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Сергій поскаржився, що йому з дружиною ніде жити. Пара мріє про дітей і власну житлоплощу в місті Коломна. Між тим грошей на придбання нерухомості у них немає, тому Звєрєв-молодший планує судитися з батьком заради частки у столичній квартирі. Також з'ясувалося, що шоумен і його нащадок не спілкуються вже більше двох років.

Прагнення молодої людини отримати частину майна прийомного батька підтримує його біологічна мати Вікторія Парфьонова. Жінка з'явилася в житті Сергія всього рік тому.

"Я вважаю, що він повинен. Тому що він дав йому своє прізвище, ім'я, він його взяв, він несе за це відповідальність. Якби він залишився в дитбудинку, у нього була б квартира. Ми просимо три-п'ять мільйонів", - озвучила Вікторія свою позицію.

Сама Парфьонова допомогти Звєрєву-молодшому не може. Жінка заявила присутнім, що живе "від зарплати до зарплати".

Багато знайомих Сергія Звєрєва-старшого, відзначили, що шоумен сам потребує підтримки: він замкнувся в собі, перестав спілкуватися з друзями та і в цілому веде себе дивно. Вони порадили нащадкові зірки відмовитися від претензій на квартиру і спробувати налагодити стосунки з батьком.

Нагадаємо, Настя Каменських - зоряне досьє, італійська весілля і відверті фотосесії.

Як повідомляв Знай.uа, Софія Ротару і групове згвалтування: жахлива історія, в яку важко повірити.

Знай.uа писав, неживе тіло сина Талькова витягла з машини поліція: хто відповість за злочин.