Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром, позуючи в своєму автомобілі. Так, артистка приміряла чорну блискучу сукню і лаковані туфлі-човники на невеликому підборі, доповнивши вечірній образ високою зачіскою і золотими прикрасами, а ще зізналася, що фото було зроблено під час однієї зі столичних заторів у центрі Києва.

"А що ви робите під час заторів у Києві?😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Так От через кого ті затори😂😂😂💥", "Вау!!!Леся! Шик! Блиск! Краса", "Вау, яка дівчина! Дуууже красива!", "Які гарні ноги 😍😍😍", "Щось схожа на Джолі 🙈 в кіно, Леся, кидай ту пробку! 😂", "Справжня українська красуня❤️", "Леся, ти богиня!!! І тут не втрачаєш час дарма👌❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще