Українська співачка Тіна Кароль останнім часом не перестає дивувати фанатів своїми знімками та відео на сторінці в Instagram.

Співачка дуже часто ділиться з шанувальниками не тільки постановочними знімками і яскравими кадрами з фотосесій, але ще й цитатами, роздумами і важливими зауваженнями.

Однак цього разу на сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з'явився пікантний кадр, на якому артистка вирішила показати «всю себе».

На цей раз Тіна Кароль показала елегантний і стриманий образ. І все ж не обійшлося без пікантної родзинки. Українська виконавиця змогла дуже вигідно підкреслити свої розкішні форми.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Так, зірка опублікувала фото в образі нового кліпу на спільну пісню з гуртом «Бумбокс» — «Безодня». Тіна відображена в легкому літньому червоному платті з дрібним квітковим принтом.

Відкриті плечі і ключиці, тонкі, майже невидимі бретелі-зав'язки і шнурівка в області декольте, прикрита рюшами, а також пікантний розріз до стегна надали образу особливу сексуальність. Співачка прикрила очі, відкинувши свої бездоганно укладені локони на бік, а червона помада стала завершальним штрихом звабливого образу.

Справді, образ вийшов інтригуючим і дуже незвичайним. Шанувальники прийшли в повний захват від знімка своєї улюблениці. Вони відзначили, що не можуть намилуватися Тіною, яка давно полонила їхні серця своєю красою і безперечним талантом. Також прихильники заявили, що у Кароль ще є талант – радувати своїми незвичайними фото і стилем. На думку користувачів, Тіна дуже талановита і її чуттєві знімки лише залучають до себе, так як у них немає вульгарності.

Відома українська співачка Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників новим яскравим образом. Експериментувати їй явно вдається.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни в Instagram.

Нагадаємо, "Разбита, спустошена. Дивлюсь і плачу": Кароль не на жарт стривожила фанатів.

Як повідомляв Знай.uа, Каменських запалила в обіймах латиноамериканського красеня: відверті кадри.