Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість прорекламувала один із закладів Києва, де отримала на обід величезний бургер. Так, артистка заявила, що зараз на дієті і попросила додати їй побільше салату, а потім з неймовірним захопленням милувалася булочками і дивилася, як готують м'ясо.

"Ну ви зрозуміли де зустрічаємося?!?😁 Роздаєм 1500 бургерів БЕЗКОШТОВНО !!!😋", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "О боже Леся я тільки-но сіла дієту", "Виглядає смачно. Але якби Леся таке їла, то рекламувала б не скраб для обличчя а пояс для схуднення))))", "Відразу зрозуміло, що Леся Іванівна на дієті😂", "О боже його хіба можна з'їсти😯🤔", "Нічого собі, оце новина! 🙈Дуже веселе і смішне відео, Ви, Лесю, як завжди — красуня! 😍".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.