Культова американська поп-співачка Брітні Спірс вийшла з психіатричної лікарні і записала перше звернення, адресоване своїм шанувальникам. У відео поп-зірка просить про повагу до її приватного життя.
Американська співачка Брітні Спірс вперше прокоментувала чутки про те, що батько Джеймс насильно утримує її в психіатричній клініці. Зірка записала відповідне відеозвернення до своїх фанатів.

У відео вона закликала шанувальників поважати її приватне життя. Ролик був опублікований на її Instagram-сторінці і набрав за лічені години майже 4,5 мільйона переглядів.
У ролику співачка подякувала всім, хто турбується про неї, пояснивши, що її сім'я останнім часом переживає багато стресу. Вона запевнила, що з нею все в порядку, але їй зараз потрібен час, щоб в усьому розібратися.

У відео-зверненні Спірс спробувала заспокоїти своїх шанувальників і запевнити, що вона стійко протистоїть тим проблемам, з якими зіткнулася в останні місяці.
Поп-зірка також пообіцяла скоро повернутися.
"Привіт хлопці! Хочу заспокоїти всіх тих, хто переживає щодо мого здоров'я. У мене все добре. Моя сім'я пережила дуже багато стресу останнім часом, тому мені було необхідно подбати про себе. Не турбуйтеся, я дуже скоро повернуся", - повідомила Спірс у відео.

Співачка також звернулася до шанувальників з проханням не вірити пресі, яка поширює про неї і її сім'ю брехливі чутки. Зокрема, Спірс прокоментувала інформацію про те, що відправилася в психіатричну лікарню через погрози на адресу її родини:
"Ситуація вийшла з-під контролю !!! Вау !!! З'явилися чутки про те, що моїй родині погрожують і ще так багато страшних божевільних речей. Я просто намагалася присвятити трохи часу самій собі, але все, що відбувається навколо, лише погіршує ситуацію. Не вірте тому, що читаєте і чуєте про мене", - сказала зірка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", 21 квітня поп-діва потрапила в об'єктиви папараці, коли виходила з психлікарні.
Співачку супроводжував її бойфренд Сем Асгарі. Він був одним з небагатьох, хто підтримав Брітні в такий важкий час.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще