Дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. У коментарях до постів Альбіну часто називають розлучницею за те, що вона нібито поцупила з сім'ї Меладзе, але вона не звертає уваги на такі закиди і продовжує радувати шанувальників новими фото. Так, цього разу артистка здивувала фанатів знімком, на якому позує в незвичайному ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Альбіни Джанабаєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Співачка зображена, сидячи за столиком в кафе, вона прийшла на зустріч у білому атласному топі, поверх якого на плечі накинула такий же світлий піджак незвичайного фасону. Волосся співачки зібране в красиву злегка недбалу зачіску на потилиці, а на її обличчі стриманий макіяж. Увагу також привертає комплект прикрас у вигляді кольє і сережок, які відмінно доповнюють цей ніжний образ.

В підписи до фотографій Альбіна Джанабаєва написала: "Буває, що збираєшся на важливу подію, а головна важливість – людина! І сьогодні я дуже рада цій зустрічі! #сабинаеремеева. Спасибі @cartier за ваші діаманти – це дійсно прикраса будь-якої жінки!".

Така публікація не залишилася без уваги фанатів зірки, шанувальники почали активно обговорювати її стильний образ, засипаючи компліментами. "Ну нарешті ви мені подобаєтесь", "Чарівна, чудова, прекрасна, чарівна", "Красуня нереальна", "Виглядаєте чудово! Посмішка зачаровує! Елегантна, відчувається вроджений смак! Так тримати!", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, екс-"ВІА грі" Альбіною Джанабаєвій пригадали її низький вчинок. Артистка опублікувала нове фото стильному образі, і якщо одні засипали її компліментами у коментарях, то інші нагадали співачці, що вона поцупила з родини Валерія Меладзе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.