Настя Каменських активно веде сторінку в Instagram, на якій ділиться з фанатами знімками та відео зі свого повсякденного життя, виступів. Українська виконавиця, яка нині виступає під творчим псевдонімом NK, не припиняє записувати нові пісні та кліпи. Зокрема, нещодавно співачка презентувала нову україномовну пісню "Обіцяю". При цьому музичний ролик Каменських перетворила на справжній культурний проект, а його режисерами стали Денис Маноха і Максим Шелковніков, про що пише Politeka.

Настя Каменських

У ролику відтворюються картини, які є шедеврами світового мистецтва. Співачка постає перед шанувальниками в образі Мона Лізи, Фріди Кало, Олімпії з картини Мане, уособлює Дівчину з перловою сережкою Яна Вермеєра, Леді Ліліт Данте Габріеля Россетті, одну з богинь любові і радості з картини "Весна", богиню Венеру з роботи Боттічеллі.

Настя Каменських

Образи Каменських обіграні таким чином, що вона виглядає, немов загадкова красуня з різних епох, проте в сучасній інтерпретації. Виконавиця описала свої враження: "Для мене – це дуже особлива пісня, в яку я вклала душу, тому і кліп на неї абсолютно особливий. Це гарне освідчення в коханні. Це почуття настільки сильне та високе, що саме воно надихнуло мене на створення такого своєрідного арт-проекту. Всі картини –– втілення любові і особливих емоцій, які з нею пов'язані. Мені хочеться увічнити це почуття точно так же, як великі майстри зображували своїх коханих на полотні".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Настя Каменських

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що днями Потап і Настя відправилися до Парижа, де відмінно проводять час в компанії інших українських знаменитостей. Каменських активно публікує фото зі своєї подорожі в Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Каменських не перестає викладати гарячі кадри у відвертих образах з відеоробіт, а нещодавно Настя показала струнку фігуру в коротенькому блискучому платті з глибоким декольте.

Також "Знай.uа" писав, що на офіційному YouTube-каналі Каменських з'явилося зворушливе і романтичне відео на пісню "Обіцяю". При цьому фанати вирішили, що кліп Настя присвятила своєму коханому, Потапу.