Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася новою яскравою подорожжю, відправившись на відпочинок в спекотну Анталью. Так, артистка виставила яскравий кадр, позуючи в білому свитшоти і коротеньких шортах, доповнивши образ прозорою сумкою і яскраво-червоними сонцезахисними окулярами. Також Надя зізналася, що попереду у неї цілих 7 концертів поспіль, однак їй це дуже подобається.

"Позаду мої весняні канікули , а попереду 7 концертів поспіль . Люблю контрасти !", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "найкрасивіша😻😻😻", "Дуже красива💙💙💙💙", "Раптом зрозуміла чому ваші фото так притягують...Ви постійно посміхаєтеся!!! Посмішка красива, відкрита!!! Ви молодчинка!!!!", "БОГИНЯ😍", "Красива посмішка", "Наша українська красуня❤️❤️❤️", "Красуня👍Посмішка🔥".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.