Популярний американський актор і модель Ченнінг Татум, відомий за культовою комедією "Мачо і ботан" виставив на своїй сторінці в Instagram дуже незвичайне фото. Знаменитість позує абсолютно голяка під душем, ледь прикрившись рукою. Втім, артист похвалився тілом не просто так: 39-річний Ченнінг просто програв у гру Дженга своїй новій дівчині - британській співачці Джессі Джей.

"Той, хто програв повинен був запостити фото, яке вибере інша персона… Ніколи більше не буду грати з нею в Дженгу", — пожартував Татум. Варто відзначити, що парочка почала зустрічатися восени минулого року, майже відразу після розлучення актора з його колишньою дружиною, танцівницею Дженою Дуан. Джессі, до речі, дівчина зовсім не з сором'язливих і сама не проти виставити оголені кадри. Так у березні, вона поділилася знімком, на якому позує оголеною в душі, в той час як на унітазі сидить її перукар Едуардо Понс.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що колишня дружина Ченнінга Татума стала героїнею вересневого номера журналу women's Health, для обкладинки якого і взяла участь у шалено відвертій фотосесії.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також в квітні знаменита парочка Ченнінг Татум і Дженна Деван засмутили шанувальників заявою про розлучення. Але тепер стало відомо, що розрив одному з них дається нелегко.