Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася спільним селфі з британським виконавцем Крейгом Девідом, якого випадково зустріла в аеропорту Парижа. Так, артистка і зірка нульових завзято посміхалися на камеру, а також встигли зняти кілька веселих сторіс. Варто відзначити, що сама Леся прямувала в Віго, Іспанія на футбольний матч.

"Якшо шо @craigdavidв в Терміналі 2F😂а я на футбол🙏🥰😘☝🏻дивіться сторіс! ", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Лесю, ну чесно, це він тебе впізнав і попросив спільне фото? Добре, що ти не зазналася, і не відмовляєш фанам😂", "Капець він постарів, просто жесть..", "Леся, ну ти даєш! Де ти його відкопала?👍🤣 ", "Шось мені підказує, що у цієї історії буде продовження 😎", "Ого! Пора заміжжжж.", "Гарні посмішки у обох)))".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.