Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, роблячи селфі в дзеркалі ванної кімнати турецького готелю. Артистка вирушила в теплі краї не тільки на відпочинок, але і давати запальні концерти. Так, Надя показала розкішний вечірній макіяж з темно-ліловою помадою, підкресливши виразні очі чорною підводкою.

"Pray you catch me", - лаконічно підписала ролик Дорофєєва словами з легендарної пісні Бейонсе. Фолловери ж не пройшли повз і почали коментувати: "Богиняя😻", "який же🔥🔥🔥", "Неймовірна 🔥👍", "Шикарна 😍", "Обожнюю Beyoncé 🥰 Ти тут 🔥", "Ех поцілувати тебе в ці губки🔥❤️🔥", "Класно виглядаєш вай просто принадність шикарна 🔥🔥😘😘😘", "Богиня🤤❤", "Класний макіяж", "Ааа, нереальна 😻", "Левиця, небезпечна тигриця 😋😋😋😈😈😈💗💗💗", "На цьому відео ти мені схожа на якусь актрису з кінофільму😍", "Красиві нігтики)😘".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.