Російська співачка Наташа Корольова, якій заборонено в'їзд в Україну через підтримку путінської влади, опублікувала в Instagram новий цікавий допис. Цього разу зірка показала фанатам відео, де вона співає пісню "Я куплю тебе дом" лебедям.

Знаменитість на відео була одягнена в шкіряну куртку з рукавами в паєтки. На ній було сіре худі в клітинку та чорні штани з білими лампасами по бокам. Цікаво, що на співачці можна було помітити рюкзак у формі іграшки-медведика. Образ Корольова доповнила сонцезахисними окулярами, а волосся зібрала в пучок.

"Красиві які. Погляньте, які вони гарні, але їх не можна (торкатися - ред.). Вони так можуть цапнути, що ойойой", - захоплено розповідає Корольова на відео.

Фанати російської співачки не пройшли повз нового допису у соціальній мережі й розкритикували вбрання Корольової та її спів: "Наташа, ну що як кікімора вдягнена", "Наташа ти наша. Завжди дуже цікаво на тебе дивитися - все просто, невимушено, цікаво, ніби з подругою з самого дитинства", "Щось одягнена не в тему якось", "Як же ви не вмієте співати", "Наташка, голосу в тебе немає, ганьба. Твоя подруга й то краще співає".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто зазначити, що з 2016 року СБУ заборонило Наташі Корольовій в'їзд на її території історичної батьківщини через чітку пропутінську позицію. Співачка незгодна з таким станом справ, і безуспішно судиться з відомством за право відвідувати Україну.

Нагадаємо, що скандально відома поп-співачка Наташа Корольова нарвалася на критику фанатів через екстремально коротку сукню.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Наташу Корольову звинуватили у "танці на кістках" Юлії Началовой за нове відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що російський композитор Ігор Ніколаєв похвалився юною дружиною, але фанати вимагають повернути Корольову: "Припудрена і безглузда".