Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантним кадром, позуючи в джинсах і коротенькому яскравому топіку, оголивши живіт. Так, артистка приїхала на вихідні погостювати до батьків у рідному Хмельницькому, де вся сім'я зібралася на пікнік в честь Дня матері, який відзначався 12 травня.

"Як класно приїхати додому, до батьків, до сім‘ї!!! Накормлять напоять ще й сфотографують🙈😆", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "👍👍👍На Джесіку Паркер дуже схожа на цьому фото😍😍😍Лесечка красуня🙆", "Красива , прям фотомодель", "Дуже гарно 👏🌹💯", "Фантастична жінка!!!!)💗🤗💐", "Тю я подумала Кайлі Міноуг", "Леся, красуня 😘❤❤", "Схожа на Джесіку Паркер😏", "Леся,люди он сидять з малюками і по 20 тис мають.А тобі потрібно крутитися-працювати,щоб щось мати...Можливо пготрібно подумати про малюка?)", "Богиня!!💕".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.