Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав нове сценічне фото. Цього разу на знімку, який з'явився в записі співака, він постав на огляд публіки в компанії представника Росії на Євробаченні 2019 Сергія Лазарєва.

Як видно на фото, Діма Білан зробив це селфі на телефон, на ньому він ніжно обіймає Лазарєва, і вони обидва дивляться в камеру. Білан одягнений в білу сорочку, а Сергій – в темній футболці, при цьому в обох на очах темні окуляри. У підписі до фотографії Діма Білан написав зворушливо-приємний пост на адресу Лазарєва, який сьогодні, 18 травня, виступить у фіналі пісенного конкурсу Євробачення в Тель-Авіві. І треба сказати, що шанувальники по-різному відреагували на такий пост.

"Дорогий Сергій @lazarevsergey! Що б я не написав – може бути перевернуто і трактовано людьми за їх власними інтересами! Моє ж особисте до тебе ставлення – це колосальна повага! Мало хто з нашого покоління може так несамовито працювати і знаходити можливості, а не причини! І можливості твої ще до кінця не розкриті, як каже мені моя мама! Впевнений, що для тебе це всього лише невелика сходинка до себе, бо вітер і напрямок вітрів змінюється кожен день, є тільки один шлях – рости у власному професіоналізмі, не на догоду публіки, хоча це теж важливо… і тобі вдається тримати свого глядача і не тільки – в напрузі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ти супер професіонал на межі людських можливостей! Пишаюся нашим поколінням, якому не чужі – людяність, чесність і доблесть (слово 19-го століття) самовідданість в ім'я! Нехай звучить голосно! Твій вокал, твоя музика і головне – твої людські якості! Бажаю в особі тебе перемогти в серцях, адже, як показує життя, важливіше перемог – це бути чесним перед собою і глядачем, інше – пил і мода! Вірю, ціную, поважаю, як "візаві", - написав Білан.

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.