Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим відео. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим роликом з популярного проекту "Голос.Діти", де разом з виконавцем і кращим другом Позитивом стали зірковими тренерами. Так, на прем'єрі телешоу артисти виконали спільну пісню разом з Джамалою та Дзідзьо, а шанувальники розкритикували одного з виконавців.

"Пісня відкриття @golos.dity", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Мені дуже подобається як всі співають, але....Джамала перекрикує всіх, тягне на себе ковдру...двояке почуття🤔", "Я не зрозумів концепції виступу ... Але Джамала по-моєму орала а всі інші співали", "Виконання супер, але тільки без Джамали, вона все псувала своїм криком😳", "Пісня топ!!!!Надя ти просто супер😍😍😍😍😍 Джамала дійсно тягне ковдру на себе....(((((😢😢😢", "Як же мене бісить ця Джамала .. Пищить , аж вуха вянуть. А ваш голос слухала б вічно 😊".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.