Канал HBO представив документальний фільм під назвою "Гра престолів: Останній дозор" (Game of Thrones: The Last Watch).

Двогодинна документальна стрічка складається з закулісних кадрів з головними акторами культового серіалу, а також з членами знімальної команди, які залишилися за кадром - візажистами, костюмерами, стилістами та багатьма іншими учасниками знімального процесу серіалу "Гра престолів".

В мережу вже потрапили фрагменти цього фільму. Їх публікують фанати серіалу та обговорюють реакцію акторів на події у фінальному восьмому сезоні, які були оголошені під час загальних зборів HBO.

В опублікованих кадрах можна побачити, як емоційно відреагував на фінал виконавець ролі Джона Сноу, британський актор Кіт Харінгтон. Дізнавшись про те, що його герой вбиває свою кохану Дейнеріс Таргаріен - актор заплакав.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А от Емілія Кларк, дізнавшись про смерть свого персонажа, обмінюється поглядами з Харінгтоном, корчить пики і сповзає під стіл.

Актор Конлет Хілл, який зіграв Варіс, виглідає, дуже обурився через страту його персонажа. Він викинув сценарій, а заспокоювати його довелося Лені Хіді (Серсея) і Гвендолін Крісті (Брієнна Тарт).

А спільні бурхливі оплески викликала у акторів смерть Короля Ночі. Виконавиця ролі Ар'ї жартівливо вклонялася.