Визнаний секс-символ українського шоубізу Даша Астаф'єва в одній з українських телепередач поділилася сокровенним. Так, Даша розповіла дитячі спогади і назвала те, що їй допомогло стати відомою на всю країну.

Мало хто знає, що раніше артистка постійно сумнівалася у собі і вважала себе некрасивою. Даша навіть змирилася з думкою, що так буде завжди.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

"В дитинстві я була не дуже гарною і взагалі вважала, що залишуся такою назавжди. Пам'ятаю, як прийшла вступати в училище культури абсолютно впевнена, що я страшна. Мені здавалося, що треба намалювати зелені тіні, червоні губи, надіти сині штани і червону кофту, а без бігуді я взагалі не виходила на вулицю. Коли я прийшла в навчальний заклад, вважала себе абсолютно жахливої, а мене чомусь завжди кликали на роль красуні. Мабуть, визнання оточуючих зіграло вирішальну роль", – розповіла Даша Астаф'єва.

Нагадаємо, гола Астаф'єва захопила портретом себе коханої: "Краще, ніж вживу".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Даша Астаф'єва довела фанатів до сказу новим образом: "Позбулася головного".

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва показала камері всі свої принади, мережа закипіла від екстремального відео.