Відоме видання 24/7 Wall Street опублікувало рейтинг "100 найкращих пісень усіх часів" та назвало абсолютного переможця, саме ця композиція отримала найбільше кавер-версій.

Про це повідомляє ТСН.

концерт

На першому місці у престижному рейтинг заслужено опинилась композиція "Yesterday" британського гурту The Beatles, яка розташовувалася 11 тижнів на чолі чарту Billboard Hot 100. Пісня також зазнала 665 кавер-версій.

The Beatles

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Далі у списку йде хіт "Bridge Over Troubled Water" американського дуету Simon & Garfunkel.

Simon & Garfunkel

Замикає трійку лідерів пісня "Rolling In The Deep" британської співачки Adele.

Adele.

До десятки найкращих композицій усіх часі та народів також увійшли : "Hey Jude", "All Of Me" американця Джона Ледженда, "Bad Romance" Леді Гаги, "(I Can not Get No) Satisfaction" британців The Rolling Stones, "Bohemian Rhapsody" гурту Queen, "Let It Be" гурту The Beatles та "Is not No Sunshine "американського соул-співака Білла Візерса.

Для того, щоб визначити найкращі хіти автори рейтингу розробили спеціальний індекс, що враховує позиції пісень у чарті Billboard Hot 100, продажі синглів та кількість записаних кавер-версій.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер здивував шанувальників співочим талантом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 71-річну Софію Ротару перестали впізнавати фанати. Що сталося з зіркою?

Також портал Знай.ua писав, що запроданка Лобода показала, що замість голосу тренує п'яту точку.