Популярний американський письменник Стівен Кінг різко висловився про серіал "Чорнобиль" від HBO. Він заявив, що серіал змусив його замислитися про президента США Дональда Трампа. За його словами, американський лідер - "людина посереднього інтелекту", яка не розуміє обсягу відповідальності за "економічну і глобальну" міць країни.

Так само і люди, які відповідали за ядерний реактор в Чорнобилі, не усвідомлювали серйозність того, що відбувається. Про це він поміркував в Twitter.

"Не можна дивитися Чорнобиль від HBO, не думаючи про Дональда Трампа. Як і ті, хто відповідав за приречений реактор, він людина посередніх здібностей, що відповідає за велику державу - економічну, глобальну", - написав Кінг.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що днями НВО опублікував трейлер фінального епізоду міні-серіалу. Очікується, що п'ята серія з’явиться на екранах 3 червня 2019 го під назвою "Вічна пам'ять".

Під дописом Кінґа зʼявився коментар автора сценарію та виконавчого продюсер міні-серіалу "Чорнобиль" Крейґа Мейзіна.

"По-перше, мені приємно, що ви дивитеся. По-друге, мені приємно, що ви такий пильний. Не те, щоб у мене коли-небудь були сумніви", - написав сценарист.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер вразив світ ще одним талантом. Раптово заспівав.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина кавалера ордена "За заслуги перед Вітчизною", знаменитого актора Юрія Соломіна, Ольга Миколаївна померла у віці 87 років.

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Гри престолів" заінтригувала продовженням мега-популярного серіалу.